Jump to content

Profesoru'

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Posts posted by Profesoru'


 1. Cum se face ca pe ######://licitatie.pcmadd.com , vindeti produse care nu apar pe situl vostru si la multe produse pretul e mai bun decat cel de pe sit ( in comparatie cu produse similare). Am vazut multe loturi mai mari de produse , se poate discuta pe private de cantitate , pentru ca se pare ca oferta e chiar mai buna decat oferta de distributie :rolleyes:

  Ar fi interesant pe licitatie un serviciu care sa te anunte atunci cand sunt postari noi , ceva similar cu serviciul de mail automat ce il aveti atunci cand se liciteaza mai mult decat ce ai licitat tu .

  Cred ca daca ati licita acelasi produse pe licitatii specializate unde vin userii special pentru licitatii le-ati vinde instant .


 2. Ma tot bate gandul de cava vreme sa-mi deskid o firma de calculatoare , mai ales nevasta ma innebuneste cu asta B) . Multi " studenti " asambleaza acasa un sistem si poi incearca sa-l vanda intr-un ziar local , de fapt nu , intai dau anunt pentru el si apoi cand au clientul incearca sa-l duca cu presul cateva ore si fug dupa componente sa-l asambleze , si asta e valabil si pentru destule firmulite de pe piata romaneasca care din lipsa de surse financiare lucreaza cu avansul clientului si pe baza avansului incearca sa ingramadeasca dupa ureche componente cat mai ieftine modelul universal NONAME cu sigla "made in Taiwan " , totul pentru a obtine un profit cat mai rapid si mai mare . Cum lucreaza un magazin de calculatoare , de unde luati cele mai ieftine componente , cum va alegeti furnizorul ... sunt intrebari la care sunteti invitati toti sa raspundeti si poate le dati un sfat bun celor ce fac primii pasi in acest domeniu .

  Cum iau legatura cu marii distribuitori ?

  Cum imii aleg angajatii ?

  De ce credeti ca unii isi inchid sandramaua asa de repede ?

  Mai e loc pe piata , nu sunt deja prea multi ?

   

   

  Precizez ca am inceput si eu facand calculatoare pe masa din camin si acum lucrez la o firma unde ma ocup de reteaua lor .


 3. Probail ca unii mai ( nesimtiti ) , si imi cer scuze pentru catalogare confunda un forum de discutii cu talciocul sau piata . Eu as vota pentru taierea acelor loguri si chiar un ban pentru ID-ul respectiv . Ma mira ca nu ati luat nici o masura in acest sens ci doar i-ati raspuns diplomat , mai ales ca am vazut ca exista o rubrica speciala pentru acest tip de mesaj nu in mijlocul forumului .


 4. HP LASER JET - 5 SIImprimanta laser A3-A424 pagini pe minut; bidirectionala, rapida, robusta, printare volum mare in retea Toner cartridge 16,000 pagini capacitateVolum de lucru pe luna 100,000 copiidimensiuni: 57x52x52 greutate :50 kg.Calitate superioara folosind consumabile originale! Folosind consumabilele originale HP, puteti fi sigur oricand de obtinerea calitatii maxime. Imprimantele si consumabilele HP au fost construite pentru a lucra impreuna. Aceasta combinatie produce un ''negru'' perfect si culori reale chiar si la viteze foarte mari. Cu imprimantele HP LaserJet, tehnologia HP ''ultraprecise'' asigura o calitate de varf printarii. Rezultatele sunt: caractere foarte bine definite, tonuri perfecte de gri si un negru 100%. Consumabilele originale HP sunt proiectate pentru a optimiza performanta si fiabilitatea componentelor imprimantei. Compatibilitate: Laser Jet 5Si/ 5Si MX/ NX/5Si/ 8000/ Mopier 240 Cartus : C3909A * OPC DRUM - cilindru * HP Laser Jet 5Si/5SiMX/5SiNX Cat despre preturi la consumabile un search pe GOOGLE si veti gasi zeci de oferte la preturi acceptabile unele ( si tzepe altele :P )Nota * Model imprimanta pentru cunoscatori :) Unul dintre cele mai reusite modele realizate HP :rolleyes: PLACA RETEA UTPFULL DUPLEX - FATA VERSOPOST SCRIPTFOAIE A4 SI A324 PAGINI PE MINUT40Mhz RISC PROCESOR52 MB RAM


 5. La o imprimanta laser se specifica numarul de pagini dupa care trebuie schimbat cartusul de toner (la acoperire 5% de obicei, deci nu prea bate cu "practica"), si numarul de pagini dupa care e recomandat sa schimbi cilindrul. Daca o cutie de toner duce 2-5000 pagini, un cilindru ar trebui sa mearga fara probleme cel putin 30.000 pagini. La imprimantele heavy-duty merge si mai mult. Chiar si imprimanta cu totul are o cifra estimata a numarului total de pagini scoase dupa care ar trebui sa fie schimbata - toate astea se iau în calcul pentru a estima uzura în timp, amortizarea, cheltuielile. Minolta care am luat-o vine initial cu un cartus de toner "starter" de 1500 pagini ce poate fi înlocuit de unul "normal" de 3000 pagini sau unul "high capacity" de 6000 pagini; cilindrul functioneaza în mod normal 20.000 pagini, iar imprimanta ar trebui schimbata dupa 150.000 pagini sau 5 ani. Aceste cifre variaza în functie de volumul tipariturilor, acoperirea cu toner, daca tiparirile se fac succesiv sau intermitent, si multe alte variabile.

×