Jump to content

m@dd forum

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Sign in to follow this  
Guest Vlad Matei

Am o problema cu un Vostro 1510...

Rate this topic

Recommended Posts

Guest Vlad Matei

Prin decembrie am achizitionat un laptop Dell Vostro 1510 de la magazinul dumneavoastra din Iasi pe care l-am trimis inapoi pt ca avea o problema cu tastele(dupa vreo 10 minute de la pornire nu scria cateva taste), am fost foarte fericit sa primesc un alt laptop dupa un timp foarte scurt de la trimiterea aceluia. Cel de-al doilea laptop pe care l-am primit la inceput a mers bine si am fost foarte multumit de el, acest laptop la fel ca si primul avea preinstalat Windows Vista pe el, dupa un timp am observat ca a inceput sa lucreze f greu: windowsul pornea greu, rula programele si aplicatiile windowsului foarte greu si cateodata se bloca. Am crezut ca este o problema Vista pt ca am auzit de la altii ca este un sistem de operare mai prost si cu probleme si am decis instalarea Xp-ului(driverele le-am luat de pe site-ul oficial dell pt sistemul meu - dell vostro 1510), dar cu toate ca la inceput a mers mai bine si in cazul a acesta au aparut dupa un timp probleme: ruleaza greu si cateodata se blocheaza, imi apare celebrul blue-screen si apoi se restarteaza. As vrea foarte mult sa aflu care este problema... si ce sa fac!?P.S.: In cazul in care doreste cineva sa ma ajute id-ul meu este: i_trust_weed@yahoo.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest angel247

incerca un hdtune , o scanare sa vezi daca nu ai cumva baduri pe hdd , un memtest pt ram si uitate si la temperaturi cu coretemp ..sa vezi in ce limite sunt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Vlad Matei

Am downloadat programele de care ziceai, prima data am incercat cu hd tune sa fac testul pt benchmark si de doua ori mi-a dat eroare si a treia oara a rulat iar rata de transfer medie mi-a dat 2,6 mb/sec cu CPU Usage: 48,7%, nu ma pricep intre ce limite trebuie sa fie asa ca as ruga pe cineva care se pricepe sa-mi traduca... apoi am incercat sa fac si error scan dar prima data s-a restartat singur dupa f putin timp, iar a doua oara s-a blocat dupa ce a scanat cam 20%. Nu am mai incercat scanarea pt ca la capacitatea hdd-ului meu(150 gb) ea ar lua cam 17 ore si nu cred ca o sa reusesca sa o faca vreodata. Al doilea lucru pe care l-am incercat a fost testul de temperatura al procesorului cu core temp, aici imi arata doua valori: core 1=51 grade C si core 2= 52 grade C si astea la CPU Usage intre 0-2%.Am incercat de asemenea sa fac testul de memorie cu Mem Test, dar am esuat pt ca s-a restartat computerul.As mai incerca inca odata sa reinstalez Windowsul si sa formatez tot hardul... in speranta ca am un virus pe vreuna din partiti(desi am scanat tot hardul cu nod 32 si nu mi-a gasit nimic) care isi face de cap.Inainte de a mai incerca orice astept un raspuns de la admini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stimate Client,din experienta mea, problema ta se datoreaza HDD-ului(cel putin din cele relatate de tine, asta rezulta)am rugamintea sa te adresezi unui magazin Madd Electronics pentru a schimba HDD-ul.sa ne spui si noua dupa aceia , sa vedem daca asta fost.cu stima,"Adminul"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...