Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Rate this topic

Recommended Posts

Programul de afiliere este destinat detinatorilor de website-uri in limba romana sau destinate vizitatorilor din Romania. Pretendentii pot deveni parteneri nostri intr-un mod foarte simplu, prin completarea unui Formular On Line. Dupa o verificare rapida, odata acceptat de catre noi, viitorul afiliat va avea acces la un set de bannere ce vor contine linkuri catre website-ul ######.pcmadd.com impreuna cu un cod unic. Fiecare afiliat va utiliza dupa bunul sau plac componentele publicitare pe website-ul propriu, putand introduce de la un simplu text-link pana la instalarea de banner-e, popunder-e sau campanii de email marketing, urmarind un impact optim asupra vizitatorilor. Utilizarea altor componente publicitare, in afara celor puse astfel la dispozitie, va necesita avizarea prealabila a firmei noastre. Utilizarea spam-ului este interzisa. Oricarui client trimis de pe website-ul afiliatului pe website-ul nostru i se va inregistra vizita si i se va seta un cookie cu numarul de indentificare al afiliatului . Un cookie deja setat nu poate fi suprascris ca in cazul in care clientul ajunge a doua oara pe website-ul nostru printr-un alt afiliat. Veti primi un comision de 2 Euro din comanda oricarui client , si alte categorii de bonusuri descrise mai jos :Nota * Comisionul de 2 Euro il primiti in momentul in care comanda respectiva ( produse in valoare de minim 50 Euro ) a fost platita de catre client.Madd Electronics recompenseaza afiliatii care inscriu alti colaboratori in program cu un comision suplimentar de 1 Euro pentru fiecare comanda realizata de colaboratorii directi inscrisi de dvs. dar nu si din comenzile contractate de colaboratorii atrasi de catre colaboratorii dvs.Madd Electronics recompenseaza afiliatii care realizeaza impreuna cu reteaua lor un rulaj mai mare de 1000 Euro/Luna cu un Bonus de 1% din valoarea comenzilor realizate personal .Madd Electronics recompenseaza afiliatii care atrag un numar mare de vizitatori pe sit cu o rata de 0.003 Euro / Click / luna . Conditii : a) Ip-uri numai din Romania . B) Rata minima de comenzi / afiliat raportate la numarul de click-uri sa fie de cel putin 1:300 .*** Vor exista promotii in fiecare luna pe categorii de produse pentru achizitionarea carora comisionul va fi mai mare !!! Fiecare afiliat, pe baza datelor de autentificare va putea vizualiza statisticile comenzilor date de catre clientii sai** si va putea cere prin apasarea unui buton plata comisionului, atunci cand acesta va depasi suma de 50 EUR.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dordhs

Dupa cum a zis si Dranaxum, nu exista formula pentru a calcula pe n.Cand ai nevoie sa faci ceva calcule rapide fara sa mai implementezi tu operatii pe numere mari, iti recomand limbajul J. Exemplu de calculare a lui 36:Code:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:D daca reusesc sa strang 50 euro fara ca cineva sa faca vreo comanda imi primesc banii?

Share this post


Link to post
Share on other sites

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×