Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Sign in to follow this  
alin

Cele mai importante motive pentru a va inregistra

Rate this topic

Recommended Posts

GRATUIT: Afilierea prin acest program este gratuita si puteti incepe sa castigati bani imediat. Nu exista nici o taxa ascunsa! RAPID: Tot ceea ce aveti nevoie pentru a incepe imediat e pus la dispozitie deja de catre noi. Integrarea componentelor publicitare pe website-ul dvs. nu dureaza mai mult de 1 minut. SIMPLU: Nu va trebui sa va ocupati de stocuri, comenzi, relatia cu clientii, retururi etc. Toate acestea costa timp si bani pe care le veti economisi. TRANSPARENT: Urmarirea statisticilor de vanzari prin clientii adusi de dvs. se poate face in timp real direct pe website-ul nostru. Veti avea acces la informatii** ce va pot determina sa imbunatatiti modalitatea de promovare PROFITABIL: Un comision generos din vanzari personale , clik-uri si afiliati sponsorizati . DE LUNGA DURATA: Sistemul nostru atribuie noii clienti afiliatilor sursa pe viata. Veti inregistra venituri pentru clientii adusi de dvs. pentru toate comenzile lor viitoare. FLEXIBIL: Plata comisionului se va face la cererea dvs. prin simpla apasare a unui buton din interfata pusa la dispozitie. COMISION IN EURO: Valoarea comisioaneler va fi calculata in EUR si va fi platita in lei la cursul oficial din ziua platii, ceea ce inseamna ca nu se vor inregistra pierderi din cauza scaderii cursului leului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Am vazut ca este o suma minima de 50 euro . Daca nu se fac intr-o luna se raporteaza presupun la luna urmatoare .. si asa mai departe ?2. De ce nu puneti plata cu card ca ar fi interesati din strainatate sa cumpere pentru cei de aici . eu stiu un caz concret !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna,Am luat la cunostinta cererea de plati cu card-ul.Optiunea de plata cu card este inca in fata de organizare,in momentul in care se va finaliza va vom anunta cu siguranta.Respecte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×