Jump to content

m@dd forum

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Guest pspsuceava

Intrebare Dell Inspiron 1545

Rate this topic

Recommended Posts

Guest pspsuceava

Buna ziua !Mi-am cumparat zilele trecute un laptop Dell Inspiron 1545 de la Madd Electronics.A ajuns cu bine , totul este bine , multumesc firmei !Am si eu o intrebare , pe cd-ul de la voi sunt drivere pentru XP si Vista .Evident , ca o ironie , eu mi-am instalat din prima Windows 7 , pentru ca asta imi place.Pe cd nu erau si pentru el driverele .Am gasit eu pe site-ul intel ceva , insa nu stiu cat de bun este..Am instalat acest driver , nu imi dau seama insa daca este sau nu bun , nu sunt pasionat de jocuri , insa mai joc cateodata in retea cate un Age Of Empire 2 , un joc cu cerinte MINIME , un joc vechi .Cu toate astea se vede ca naiba , culorile in locurile in care este apa sunt amestecata , la fel si unde este un verde mai aprins ( adica iarba ) . Sunt curios daca asa trebuie sa fie , sau nu fac eu ceva bine , pentru ca mi se pare totusi ca ar trebui sa mearga un joc ca asta .Pe site-ul dell , cand incerc sa instalez imi zice ca face parte dintr-un " multipackage" sau ceva de genul si nu ma lasa sa instalez driverele pentru windows 7 . Daca gaseste cineva sau are driverele , as fi recunoscator ...Multumesc !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua !Mi-am cumparat zilele trecute un laptop Dell Inspiron 1545 de la Madd Electronics.A ajuns cu bine , totul este bine , multumesc firmei !Am si eu o intrebare , pe cd-ul de la voi sunt drivere pentru XP si Vista .Evident , ca o ironie , eu mi-am instalat din prima Windows 7 , pentru ca asta imi place.

Buna Ziua,Daca intrati pe site-ul nostru la sectiunea laptop-uri (pclaptop), si va uitati la capatul paginii o sa gasiti un mic chenar, unde va puteti selecta modelul laptop-ului, dupa care dati "DESCARCA DRIVER", se va deschide o noua fereastra de unde va trebui sa selectati sistemul de operare si dupa ce ati facut selectia, puteti incepe descarcarea driverelor.Daca mai aveti nevoie de ajutor, aici puteti sa imi scrieti.cu stima,G. BelaASM CLuj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gordascristian

Am achizitionat si eu un Laptop Dell Inspiron 1545Procesor : Intel Core 2 Duo T8600 (2.40 GHz, 3 MB Cache L2, 800 MHz FSB)Memorie : 4 GB DDR2 Dual Channel 800 MhzHard Disk : 320 GB 5400RPM S-ATA 2,5"; DVD-/+RWEcran : WXGA (rezolutie 1366x768 ) de 15,6"Placa Video : 256 MB ATI Mobility Radeon HD 4330 si defiecare data cand il deschid sau inchid sau fortez procesorul si face un "tac" (zgomot ciudat), ce sa fac?Cum pot sa verific ca functioneaza corespunzator camera web?Multumesc frumos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

... defiecare data cand il deschid sau inchid sau fortez procesorul si face un "tac" (zgomot ciudat), ce sa fac?

 

Cum pot sa verific ca functioneaza corespunzator camera web?

 

Multumesc frumos!

<{POST_SNAPBACK}>

Buna Ziua,

 

Acest "tac" zgomot ciudat de care vorbiti, din moment ce il auziti, sigur nu este de la procesor, poate fi mai degraba de la boxe.

 

Pentru verificarea camerei web, trebuie sa va asigurati mai intai ca aveti sistemul de operare supoertat de laptop si aveti driverele corespunzatoare instalate.

Daca ati facut tot ce am mentionat mai sus atunci, printr-o simpla logare in Yahoo Messenger puteti porni camera web.

 

Sper ca aceste informatii sa va aujute.

 

cu stima,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...