Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Sign in to follow this  
Evolution

Dell Crystal

Recommended Posts

Compania americană Dell va profita de CES 2008 pentru a prezenta noul său display LCD de 22" botezat Dell Crystal. Suntem convinşi că acest monitor îi va seduce pe privitori prin construcţia sa originală, care aminteşte foarte mult de decorurile văzute numai prin filmele de anticipaţie.

Cu un cadru din sticlă cu grosimea de 4mm, superbul monitor Dell dispune în plus de un trepied metalizat. Matricea de tip TN permite un timp de răspuns de 2ms (G2G) şi afişarea unei rezoluţii de 1680 x 1050 pixeli. Rata contrastului ia valoarea de 2000:1, iar backlighting-ul de tip CCFL (Cold cathode fluorescent lamps) îngăduie atingerea unui gamut de 98% din spectrul standardului NTSC. La nivel de conectivitate sunt oferite intrări DVI şi HDMI (compatibile cu norma HDCP), o ieşire pentru subwoofer şi un hub USB.

Mai mult decât atât, în cadrul monitorului Dell Crystal sunt încorporate patru mini-difuzoare, un microfon şi o cameră web cu senzor de 2 megapixeli. Bineînţeles că originalitatea are un preţ pe măsură. Display-ul va fi comercializat, în Statele Unite, la un tarif de circa 1200 USD !

 

Pentru mai multe detalii si imagini va rog sa vizitati site-ul Dell.

index.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×