Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

bestb0y

raspundeti unui umil client al firmei dvs

Recommended Posts

Posted: Nov 14 2004, 03:43 PM

 

 

 

Junior

 

 

Group: Members

Posts: 2

Member No.: 57

Joined: 14-November 04

 

 

 

Daca tot sunteti asa o firma de mare si de tare de ce dracu ati deschis forumu asta daca nici macar nu vreti sau nu stiti sa raspundeti la intrebari simple ale unora care chiar vor sa cumpere ceva sisteme dfe la voi.

Si inca ceva,daca tot vindeti sisteme cu carcasa originala si cu label-ul de la microsoft pe ele macar lasati piesele dinauntru,originale la locul lor si nu le mai schimbati cu altele care sunt tot la mana a 2-a dar care nu sunt originale.ok?

Poate daca o sa incepeti sa deveniti cinstiti cu clientii si cu voi insiva atunci o sa puteti si voi sa deveniti intradevar o firma cunmoscuta si o sa puteti sa va mutati sediul din gaura aia de ...,mai in centru.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca doriti sa achizitionati un sistem de la firma noatra va rog sa contactati dep. comercial .Office Telephone 004 - 0264 - 433114 Mobil Telephone 004 - 0744 - 590953 Mobil Telephone 004 - 0788 - 140228 *** Luni - Vineri : 9 - 18 Fax 004 - 0264 - 433114 *** Sambata : 10-15 Sistemele sunt comercializate in general in configuratia importata , exceptand cazul cand au probleme si sunt inlocuite componentele defecte .Pentru mai multe detalii tehnice va rog sa va adresati dep. tehnic .Va rog sa nu mai folositi forumul pentru discutii triviale si fara sens .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probail ca unii mai ( nesimtiti ) , si imi cer scuze pentru catalogare confunda un forum de discutii cu talciocul sau piata . Eu as vota pentru taierea acelor loguri si chiar un ban pentru ID-ul respectiv . Ma mira ca nu ati luat nici o masura in acest sens ci doar i-ati raspuns diplomat , mai ales ca am vazut ca exista o rubrica speciala pentru acest tip de mesaj nu in mijlocul forumului .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna, eu sunt mai nou pe aici si numa ce m-am inregistrat, si logat. Intrebarea mea e..? daca vreau sa cumpar un pc ..?? cum trebuie sa completez formularul respectiv avand in vedere ca nu sunt persoana juridica iar campurile marcate cu rosu .."sunt obligatorii"..??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×