Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Sign in to follow this  
Evolution

Dell Latitude XT

Recommended Posts

PC-ul tabletă Dell Latitude XT este unul dintre cele mai subţiri PC-uri tabletă convertibile de 12,1" de pe piaţă şi este proiectat să vă ofere o experienţă superbă de deţinere şi de utilizare. Designul elegant şi inovator îl face ultraportabil şi simplu de utilizat, iar fiabilitatea, service-ul şi asistenţa cuprinzătoare îl fac rentabil şi convenabil de deţinut. Cu tehnologia prin atingere revoluţionară extrem de precisă, un stilou uşor şi confortabil la utilizare şi o tastatură de dimensiune standard, puteţi lucra confortabil în modul tabletă sau în modul notebook. Luaţi notiţe din mers sau aşezaţi-vă pentru o sesiune de lucru completă – PC-ul tabletă Latitude XT vă permite să scrieţi în mod natural, pur şi simplu luaţi stiloul şi scrieţi ca şi cum aţi face-o pe o bucată de hârtie.

Procesor:Până la U7600 (1,2 GHz, memorie cache de nivel 2 de 2 MB, FSB de 533 MHz) Un produs excepţional pentru prezent şi viitor, pentru medii multi-tasking de înaltă performanţă.

Afişaje

LCD uşor şi subţire iluminat cu LED-uri – 220 nit

Afişajul LED al notebook-ului XT utilizează o tehnologie eficientă energetic pentru furnizarea unei experienţe de vizualizare clare şi strălucitoare.LCD opţional cu vizibilitate în exterior (400 nit)

De asemenea, puteţi configura notebook-ul Latitude XT cu un afişaj LCD de maximă claritate, 400 cd/m2. Un notebook obişnuit are o luminozitate de ecran de la 185 cd/m2 până la 220 cd/m2, astfel încât, la 400 cd/m2, notebook-ul XT oferă o vizualizare în exterior mult îmbunătăţită şi mai puţine reflexii la lumina directă suspendată în interior.

Dispozitive intrare

Indicator numeric cu intrare duală

Atingere performantă

Rezoluţie intrare 1000 dpi

Stilou cu două butoane fără baterie

Dimensiuni:

Lungime 133 mm (5,2 inchi)

Diametru 9 mm (0,35 inchi)

Unităţi hard disk

Hard disk PATA de 1,8”

Avantajele unităţilor PATA de 1,8 oferite pe notebook-urile Latitude:

Caracteristica de protecţie prin parolă pe unitatea de disc. Înainte de a accesa unitatea de disc şi de a încărca sistemul de operare, este necesară introducerea unei parole. Această caracteristică oferă un nivel suplimentar de securitate a datelor.

Capacităţi de până la 120 GB

Memorie şi grafică

Memorie DDR2

Capacitatea memoriei:

1 GB integrată plus un slot de memorie, oferind o memorie totală de până la 3 GB

Lăţime de bandă memorie: 533 MHz

Cantitatea de memorie RAM de care dispuneţi determină numărul de programe ce pot fi executate simultan şi cantitatea de date care poate deveni imediat disponibilă pentru un program.

Utilizator profesionist de sisteme performante:

2 GB sau mai mult pentru aplicaţii simultane de afaceri, intensive, pentru PC tabletă, cu spaţiu pentru viitoare sisteme de operare / aplicaţii

Placă grafică integrată ATI Radeon Xpress 1250

Până la 384 GB cu o memorie de sistem de 1 GB sau până la 896 MB cu o memorie de sistem de 2 GB+

Porturi

Faţă: alimentare, buton de securitate Windows, buton de rotire a ecranului, buton QuickSet pentru PC tabletă, buton comandă rapidă pentru e-mail, senzor de lumină ambientală (numai pentru ecranul DLV), microfoane duale de matrice digitală, cititor biometric

Partea stângă: LED indicator pentru stilou, stilou, antenă WAN Wireless externă, conector port 1394, port USB 2.0, orificiu de ventilaţie, difuzor

Partea dreaptă: switch radio wireless pornit/oprit, buton Wi-Fi CatcherTM, port USB 2.0, slot Express Card, slot card Secure Digital (SD), ieşire căşti/difuzor, microfon, slot pentru cablu de securitate

Spate: intrare alimentare c.c., VGA, buton spate PC tabletă, buton defilare PC tabletă, RJ45, port USB 2.0 alimentat, articulaţie rotativă, ghidaj PC tabletă, slot fixare stilou

Dimensiuni: 1" / 25,40 mm x 11,7” / 297,18 mm x 8,6" / 218,44 mm

Greutate preliminară: începând de la 3,57 lb2/1,61 kg2 cu bateria cu 4 elemente (greutatea diferă în funcţie de configuraţii şi de variaţiile apărute în procesul de producţie).

Administrarea alimentării

Baterii cu caracteristica ExpressCharge :

Baterie principală „Smart" litiu-ion cu 4 elemente (29 Wh)

Baterie principală „Smart" litiu-ion cu 6 elemente (45 Wh)

Măriţi durata de funcţionare până la 9,5 ore cu bateria secundară opţională

Înălţime: 0,33" / 8,5 mm

Lăţime: 11,63" / 295,32 mm

Adâncime: 8,4" / 213,32 mm

Greutate:1,31 lb / 0,59 kg Baterie secundară opţională

Manetă eliberare baterie

Sursă de alimentare:

Adaptor c.a. de 45 W extrem de mic: cu 45% mai uşor decât adaptorul de 65 W

Opţional: adaptor c.a. de 65 W, adaptor de 65 W Auto-Air

Adaptor c.a. de 45 W extrem de mic

Adaptor c.a. de 65 W opţional

EXTENSIBILITATE:

Express Card:

Un slot ExpressCard de 54 mm

Porturi I/O:

3 porturi USB 2.0 (1 alimentat), VGA, 1394, ieşire căşti/difuzor, RJ-45, I/O SD, alimentare c.a., microfon integrat

Opţiuni unitate optică (prin D/Bay):

DVD-ROM1, CD-ROM 24X, DVD+/-RW 8X, CDRW/DVD 24X, unitate disc floppy, baterie secundară cu 6 elemente, hard disk de 80 GB sau modul Travel Lite

Bază media opţională

Porturi/Conexiuni: 3 porturi USB 2.0 (1 port USB 2.0 alimentat), VGA, 1394, DVI, RJ-45, Serial, buton alimentare, încuietoare cu cheie de securitate, opţiuni optice: DVD+/-RW 8X

CONECTIVITATE:

Prin cablu:

Prin cablu: modem intern v924 de 56K, adaptor interfaţă reţea Gigabit Ethernet 10/100/1000

WWAN:

Mini-Card Dell Wireless 5520 de bandă largă mobilă3 (Tri-bandă HSDPA 3.6) cu serviciu de la Vodafone (ţări selecte din Europa) Mini-Card Dell Wireless 5720 de bandă largă mobilă (EVDO Rev A) cu serviciu de la Verizon Wireless (SUA), Sprint (SUA) şi Telus (Canada)

WLAN

Dell Wireless 1390 (802.11g); Dell Wireless 1490 (802.11a/g); Dell Wireless 1505 (802.11a/g/Draft n); card wireless intern Dell Wireless 360 Bluetooth 2.0 (cu posibilitate de upgrade la Bluetooth 2.1 EDR) (opţional).

AUDIO:

Sunet de înaltă definiţie pe două canale

Sunet de înaltă definiţie intern

Port intrare microfon extern, stereo

Difuzoare de 4 ohmi

Amplificator difuzor intern canal de 2 W la 4 ohmi

Controlul volumului prin comenzi rapide de la tastatură, meniuri de program

 

PC-ul tabletă Latitude XT este proiectat să devină o parte integrată a zilei dvs. de lucru, oriunde v-ar purta aceasta. PC-ul tabletă Latitude XT nu este cu mult mai mare decât câteva carnete stivuite, la doar 8,7” x 11,7” x 1” (220 mm x 297 mm x 25,4 mm). Iar cu o greutate începând de la numai 3,57 lb / 1,62 kg (estimare preliminară), este uşor de ţinut, transportat şi utilizat – practic oriunde, oricând.

Dell are tot ce aveţi nevoie pentru o experienţă superbă cu un PC tabletă. Alegeţi o geantă de transport de tip portofoliu sau o husă de protecţie contra loviturilor, care vă permite să utilizaţi PC-ul tabletă Latitude XT chiar şi când este în geantă. De asemenea, puteţi alege o baterie opţională de mare capacitate cu profil redus, care vă oferă până la 9,5 ore de alimentare estimată şi o bază media convenabilă pentru funcţionalitate extinsă, inclusiv calcul optic.

 

Folositi internet explorer ptr vizualizare poze!

latit_xt_design_img2.jpg

latit_xt_input2.jpg

latit_xt_overview_img1.jpg

latit_xt_overview_img2.jpg

latit_xt_overview_img3.jpg

latit_xt_overview_img5.jpg

latit_xt_screen_220nits.jpg

latit_xt_tabletpc2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×