Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Evolution

Sistem Inspiron 530

Recommended Posts

Calculatoarele desktop Inspiron simplifică păstrarea contactului cu ceilalţi, fie că vă conectaţi la Internet sau vă aflaţi în reţeaua wireless de acasă. Selectaţi opţiunea Bluetooth şi adăugaţi dispozitive periferice wireless, precum tastatura, mouse-ul sau altele.

Desktop-ul Inspiron standard se livrează cu 4 sloturi externe, 4 bay-uri externe şi 8 porturi USB 2.0. Aceasta vă permite să adăugaţi mai multă memorie şi capacitate de stocare pe hard disk atunci când doriţi, să faceţi upgrade la placa grafică şi să adăugaţi unităţi optice suplimentare în ritmul dvs.

Cu o unitate de procesare grafică (GPU) NVIDIA GeForce 6150 LE integrată şi opţiuni de upgrade la placa grafică, calculatoarele desktop Inspiron oferă elemente vizuale ultra-clare, ultra-omogene pentru jocuri, filme şi altele.

Procesoare

Intel® CoreTM 2 Duo Processor E6420 (1.86GHz, 4MB L2 cache, 1066MHz FSB)

Intel® CoreTM 2 Duo Processor E6320 (1.86GHz, 4MB L2 cache, 1066MHz FSB)

Intel® CoreTM 2 Duo Processor 4400 (2.0GHz, 2MB L2 cache, 800MHz FSB)

Intel® CoreTM 2 Duo Processor 4300 (1.80GHz, 2MB L2 cache, 800MHz FSB)

Memorie

DDR2este o arhitectură de memorie care permite sistemelor să îşi sporească performanţele reducând, în acelaşi timp, consumul de energie electrică. Cantitatea de memorie RAM de care dispuneţi determină numărul de programe care se pot executa simultan şi cantitatea de date care poate deveni imediat disponibilă pentru un anumit program. De asemenea, aceasta determină viteza cu care se execută aplicaţiile şi numărul de aplicaţii între care puteţi comuta cu uşurinţă la un moment dat. Pe scurt, cu cât dispuneţi de mai mult RAM, cu atât puteţi utiliza, în mod simultan şi cu uşurinţă, mai multe programe.

Până la 4 GB Dual-Channel DDR2 SDRAM (667MHz)

Hard disk-uri

Inspiron 530 acceptă maxim două hard disk-uri, fiecare cu spaţiu de stocare de până la 500 GB – cu o capacitate potenţială de 1 TB. Iar cu Dell SecureData şi cu opţiunile RAID 0, vă puteţi configura capacitatea de stocare pentru a răspunde nevoilor dvs., fie pentru stocarea unor cantităţi mari de fişiere, pentru sistemul de backup al informaţiilor şi fişierelor, fie pentru îmbunătăţirea performanţei prin segmentarea datelor secvenţiale.

Până la 1 TB Hard disk-uri Serial ATA multiple cu ambele hard disk-uri utilizate.

Până la 500 GB cu Dell DataSafe, oferit exclusiv de compania Dell – o cale sigură şi simplă care ajută la protejarea memoriilor împotriva deteriorărilor cauzate de accidente, căderilor de sistem sau altor dezastre.

Până la 500 GB O singură unitate hard disk Serial ATA

Unităţi optice

Unitate 16X DVD+/-RW

Redare discuri DVD şi CDROM

Înregistrare pe discuri DVDRW, DVDR şi CDRW

Grafică

Intel® Graphics Media Accelerator X3000 (Intel® GMA X3000)

Sunet

Placă Sound Blaster X-FiTM XtremeMusic cu Dolby 5.1

Canal audio 7.1 integrat

Porturi, sloturi, şasiu

Accesibile din exterior

Video: 1 DVI, VGA şi 1 S-Video (cu placă video de extensie PCI-Express)

Opţional: IEEE 1394 - 1 conector serial cu 6 pini

USB: 10 porturi (4 în faţă, 4 în spate) + 2 interne

Audio: şase conectori pe partea din spate pentru line-in, line-out, microfon, surround spate, surround lateral, doi conectori pe partea din faţă pentru căşti/microfon, sunet cu canal 7.1 integrat

Reţea: Interfaţă reţea 10/100 integrată

 

Sloturi de extindere

PCI: 2 sloturi

PCIe x1: 1 slot

PCIe x16 (grafică): 1 slot

 

Şasiu

Sursă de alimentare DC de 300 W Baterie de rezervă: celulă 3-V CR2032 cu litiu

 

Bay-uri de 3,5": 3 bay-uri (unul extern; două interne)

Bay-uri de 5,25": 2 bay-uri

Sloturi de memorie DIMM: 4 disponibile

 

Dimensiuni şi greutate

Î: 14,2 inchi (36,2 cm)

l: 6,7 inchi (17,0 cm)

A: 17,1 inchi (43,5 cm)

inspiron_desktops.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Geapsepsythip

rnrnIn urma discutiilor interminabile pe marginea rezultatelor si a sistemului de vot de la Awards, incercam sa tinem cont de toate opiniile pentru a definitiva un sistem de votare cat mai bun la anul..rnrnparerile sunt impartite asa ca e loc de un poll care va ramane activ o buna perioada de timp..rnrn

Share this post


Link to post
Share on other sites

rnrndar nu mai bine faceti sistem cu extragere din urna cu bile ca la loto 6 din 49 ??rnrn

Share this post


Link to post
Share on other sites

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×