Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Evolution

OptiPlex 740

Recommended Posts

Economisiţi energie, reduceţi costurile

Sistemele OptiPlex 740 au un consum de energie extrem de redus, fiind compatibile cu standardul Energy Star. Noul program Energy Smart de la Dell duce administrarea alimentării la un alt nivel prin configurarea BIOS în vederea comutării la starea de consum redus după 15 minute de inactivitate, şi nu după intevalul de 30 de minute prevăzut de standardul Energy Star. Acest nivel ridicat de administrare a alimentării, în combinaţie cu sursele de alimentare cu corecţie a factorului de putere, afişajele cu panou plat, procesoarele AMD AthlonTM 64 X2 cu tehnologie Cool'n'QuietTM şi designul de şasiu BTX eficient termic de la Dell, permite sistemului OptiPlex 740 să utilizeze cu până la 70% mai puţină energie decât generaţiile anterioare de sisteme desktop OptiPlex.Cu OptiPlex 740, Dell oferă designuri de şasiu adaptate la cerinţele clienţilor, furnizând fiabilitate şi acces facil în două dimensiuni diferite. Optaţi între mini-tower şi desktop – cu oricare dintre şasiuri, puteţi beneficia de avantajele oferite de accesul intern cu un singur mecanism de deschidere, LED-urile de diagnosticare şi de reţea de pe panoul frontal, precum şi ventilaţia şi răcirea pe care le asigură recentul design al şasiului BTX de la Dell.

Performanţă AMD Athlon 64 X2

Sistemul OptiPlex 740 este echipat cu un procesor AMD AthlonTM 64 X2 dual-core, care asigură o performanţă superioară cu până la 11% faţă de cea a procesoarelor similare AMD single-core7. Procesoarele dual-core permit sistemului dvs. să împartă sarcinile între două nuclee de procesor, astfel încât acestea pot partaja sarcina şi pot realiza mai mult în timp mai scurt. Acestea pot determina o creştere substanţială a performanţei, în comparaţie cu procesoarele single-core, pentru aplicaţii multi-threaded, medii multi-tasking sau aplicaţii single-threaded ce solicită sistemul într-un grad înalt, permiţându-vă să lucraţi mai rapid, cu rezultate remarcabile.

Procesor

AMD AthlonTM 64 X2 AMD AthlonTM 64 Până la 5000+ ( 2,6GHz , 512KBx2)

Memorie partajată DDR2 Dual Channel

Patru sloturi de memorie care oferă până la 4GB6

Lăţimea de bandă a memoriei:

800MHz – 12,8 GB/s cu dual channel

667MHz – 10,7 GB/s cu dual channel

Unităţi hard diskCapacităţi de până la 250GB

SATA 3.0 asigură o lăţime de bandă de două ori mai mare decât cea oferită de SATA, cu o rată de transfer de 3Gb/s.

Avantajele oferite de unităţile SATA 3.0: Funcţie de protecţie a unităţii hard disk cu ajutorul unei parole. Înainte de accesarea unităţii de disc şi de încărcarea sistemului, trebuie introdusă o parolă. Aceasta asigură un nivel suplimentar de securitate a datelor.

Viteză sporită, integritate îmbunătăţită a datelor şi un grad mai mare de scalabilitate

Opţiuni grafice

ATI Radeon X1300 de 128MB

Prezintă un suport de afişaj unic VGA

Şasiu: sloturi, bay-uri şi multe altele...

Număr de bay-uri

2 interne de 3,5", 1 extern de 3,5", 2 externe de 5,25"

Dimensiuni

H: 16,2" l: 7,4" A: 17,0"

H: 41,14 cm l: 18,7 cm A: 43,18 cm

Sloturi

2 PCI de dimensiuni normale

-(H: 4,2" X L: 11")

1 slot pentru placă grafică PCI x16 de dimensiuni normale,

-(H: 4,2" X L: 9")

1 slot PCIe x1 de dimensiuni normale

-(H: 4,2" X L: 9")

Sursă de alimentare

305W

Interfaţă de reţea - Soluţie Broadcom® 5754 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000(Pentru transmisie de date la viteză ridicată, sunt necesare conectarea la un server Gigabit Ethernet şi o infrastructură de reţea.)

Porturi I/O

- Intrare stereo, ieşire stereo (spate) şi ieşire stereo (faţă), cască

- Port de reţea RJ-45

- 8 porturi USB 2.0, 2 în faţă, 5 în spate şi 1 intern

- 1 port VGA

- 1 port paralel

- 1 port serial

OptiPlex 740 este un sistem desktop cu un consum scăzut de energie, proiectat pentru fluxul de lucru specific afacerilor, datorită puterii procesoarelor AMD1 AthlonTM 64 X2 dual-core şi modului facil de utilizare asigurat de tehnologia, instrumentele şi serviciile Dell. Caracteristicile de implementare particularizată, administrare la distanţă şi securitate flexibilă pot ajuta la simplificarea operaţiilor dvs. şi la creşterea productivităţii, asigurând rezultate mai valoroase.

sp_optix740.jpg

sp_smalldesktop_amd.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone tell me how to configure VC3 to recognize my Dell Optiplex 755 Onboard Ethernet NIC. Its a brand new machine with an Intel Core2 vPro chip, and I cant get VC3 to see the onboard NIC. Ive tried disabling/re-enabling it in BIOS. Ive tried adding other PCI NICs and removing them, etc. Ive come to the conclusion that VC3 doesnt have the drivers loaded to handle it. Is there any way to work around this? Thanks a great deal in advance I get a lot of help from these forums, but mostly just by searching what someone else already asked and your great answers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×