Jump to content

m@dd forum

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Sign in to follow this  
sly

Laptop Dell Latitude 4300

Rate this topic

Recommended Posts

Design inspirat

Latitude E4300 este conceput pentru a călători cu stil. Cu o structură din aliaj de magneziu de cea mai bună calitate, finisaje mai durabile şi balamale metalice robuste, noul Latitude E4300 este mai durabil ca niciodată. Notebook-urile ultraportabile Dell Latitude dispun de asemenea de inovaţii unice pentru călătorii, precum Dell Latitude ON , software-ul Dell ControlPoint şi adaptorul Dell c.a./Auto/Aerian cu design subţire, pentru a maximiza productivitatea în timpul deplasărilor.

 

Conectivitate instantanee

Bucuraţi-vă de acces instantaneu la e-mail, calendar şi Internet cu noul modul de comunicaţii Dell Latitude ONTM . Dell Latitude ON permite acces bidirecţional la distanţă la datele Microsoft Exchange, printr-o singură atingere de buton şi fără a fi nevoie să porniţi sau să activaţi întregul notebook — reducând consumul de energie şi prelungind durata de viaţă a bateriei.

 

Siguranţă

Grijile dvs. vor dispărea, deoarece notebook-urile Dell Latitude—şi datele companiei dvs.—sunt în siguranţă şi protejate oriunde în lume. Dell oferă o gamă largă de opţiuni de securitate pentru notebook-uri şi de protejare a datelor, care pot fi integrate uşor în infrastructura curentă, incluzând:

 

* Gestionarea securizată a datelor de acces cu aplicaţia Dell ControlVault

* Autentificare multi-factor prin intermediul unui cititor de Smart Card fără contact integrat, tehnologiei Trusted Platform Module v1.2 şi cititorului biometric de amprente opţional

* Unitate de stocare cu tehnologie cu semiconductoare pentru protecţie îmbunătăţită a datelor

 

Controlul total al deţinerii

Partenere de echipă prin excelenţă, notebook-urile ultraportabile Latitude pot fi administrate practic oriunde în lume de către profesioniştii dvs. IT. Cu ajutorul instrumentelor de management al imaginilor şi sistemelor, cum sunt Dell ImageDirect şi Dell Client Manager, puteţi ajuta la simplificarea managementului sistemelor şi elibera departamentul IT, pentru a vă putea concentra asupra unor provocări mai strategice ale activităţii. Notebook-uri ultraportabile Latitude funcţionează, de asemenea, cu toate soluţiile de andocare a notebook-urilor E-Family.

 

 

 

Il puteti cumpara de aici !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...