Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Sign in to follow this  
sly

Laptop Dell Inspiron Mini 10

Rate this topic

Recommended Posts

Bun la toate

Inspiron Mini 10 şi Mini 10v sunt tot ceea ce vă doriţi de la un însoţitor mobil şi mult mai mult. Designul lor conturat, cu un grad de portabilitate ridicat, este completat cu caracteristici wireless şi de divertisment excelente, făcând din Mini 10 şi Mini 10v exact ceea ce vă doriţi de la cel mai bun prieten. Cu 6 opţiuni de culoare şi 5 designuri artistice, vă puteţi particulariza partenerul la un preţ mai mult decât satisfăcător.

 

Distracţie mobilă

Inspiron Mini 10 şi Mini 10v sunt concepute pentru a vă garanta accesul la metodele dvs. preferate de distracţie. Când vă aflaţi în călătorii, vă puteţi conecta în continuare la e-mail, cumpărături online şi multe altele

Vizualizare fără cusur

Un afişaj cu suprafaţă strălucitoare pe ecran lat de 26 cm (10,1"), fără cusur1, cu un raport aspect de 16:9 este conceput pentru a prezenta site-urile Web fără a fi nevoie să derulaţi imaginea prea des la stânga şi la dreapta, precum şi cu un orizont vizibil mai uniform.

 

O experienţă cinematografică

Extindeţi ecranul prin conectarea la un monitor extern sau la un televizor prin intermediul portului HDMI

 

Legături sociale

 

Notebookurile Inspiron Mini 10 şi Mini 10v vă ajută şi mai mult să păstraţi contactul2 cu lumea dvs., oriunde aţi merge. Noua conexiune internă WiFi 802.11b/g vă aduce tehnologia wireless, precum şi tehnologia Bluetooth® 2.1, opţional. Iar designul mic, practic nesemnificativ din punct de vedere al greutăţii, al notebookurilor Inspiron Mini 10 şi Mini 10v vă permite să călătoriţi fără povară, în timp ce rămâneţi la curent cu blogul, chatul video, aplicaţiile de mesagerie instantanee şi e-mail, astfel încât să nu pierdeţi niciodată legătura cu familia şi prietenii.

 

Design inteligent

 

Notebookurile Dell Inspiron Mini 10 şi Mini 10v au fost dezvoltate de la zero pentru a fi compania perfectă, ajutându-vă să fiţi conectat în timp ce vă deplasaţi.

Stocare

Stocaţi muzica, fotografiile şi multe altele în timp ce călătoriţi. În timp ce Inspiron Mini 10 şi Mini 10v vă oferă mai multe opţiuni de unitate hard disk şi 1 GB de memorie, puteţi, de asemenea, să vă păstraţi fişierele online! Stocaţi, accesaţi, colaboraţi şi partajaţi orice tip de fişier prin intermediul unui browser web securizat, simplu şi intuitiv. În plus, puteţi cumpăra conturi mai mari pentru a stoca mai multe fişiere.

Tastatură

Tastaturile Mini 10 şi Mini 10v sunt simplu de utilizat. Având 92% din dimensiunea unei tastaturi de notebook tradiţională, degetele dumneavoastră văr fi mulţumite de tastaturile Mini 10 şi Mini 10v. Iar cu un trackpad multi-touch, vă va fi foarte uşor să navigaţi. În plus, este rezistent la vărsarea lichidelor, dacă se întâmplă accidente.

Durată mare de funcţionare a bateriei

Nu este nevoie să alegeţi între greutate şi durata de funcţionare a baterie. Notebookurile Inspiron Mini 10 şi Mini 10v oferă o durată extinsă de funcţionare a bateriei şi, în acelaşi timp, păstrează greutatea sistemului sub 3 livre.

 

Caracteristici distractive ale Mini 10

Profitaţi de toată distracţia oferită de Mini 10. Următoarele caracteristici sunt disponibile doar pentru Mini 10.

 

* Capacităţi de înaltă definiţie – Savuraţi filmele preferate pe suprafaţa fără cusur a afişajului opţional, de înaltă definiţie, cu 720p şi de 10,1¨.

* Capacitate de stocare mai mare – Faceţi şi mai multe cu memoria opţională de 1 GB şi cu hard diskul opţional de 250 GB.

* Noul TV – Urmăriţi emisiunile TV preferate cu tunerul TV digital intern(optional)

 

 

 

Il puteti cumpara de aici !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×