Jump to content

m@dd forum

Take a moment to join us, we are waiting for you.

sly

Laptop Dell Inspiron 1545

Rate this topic

Recommended Posts

Tehnologie la îndemână la un preţ accesibil

 

Faceţi cunoştinţă cu Inspiron 1545 — un nou notebook de 40 cm (15,6") pentru necesităţile dvs. de fiecare zi. Cu un design atractiv, simplu şi cu tehnologie mobilă, acest notebook vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru utilizarea zilnică a computerului. Inspiron 1545 oferă un finisaj plăcut la atingere cu o varietate de culori vibrante la exterior din care să puteţi alege. De asemenea, este echipat cu procesoare Intel Core 2 Duo, cu software-ul Dell Dock şi cu un software opţional de recunoaştere a feţei , toate acestea la un preţ accesibil.

 

Design simplu

Avem ceea ce vă trebuie

Culori vibrante la alegere pentru exterior şi un finisaj modern, strălucitor, la interior, pentru ca totul să fie perfect.

 

Parametri interni

Bucuraţi-vă de vizualizarea fotografiilor şi a filmelor cu format extins pe acest ecran de înaltă definiţie lat de 40 cm (15,6") cu raport de aspect de 16:9. Obţineţi o experienţă îmbunătăţită datorită discului Blu-rayTM opţional.

 

Conexiune neîntreruptă

Cititor media 7-în-1

Transferaţi rapid fotografiile dvs. digitale şi muzica de pe camera foto, de pe telefon sau de pe player-ul MP3.

 

Opţiune Bluetooth

Conectaţi fără fir tastaturi, camere, telefoane, mausuri şi altele.

Opţiuni WiFi integrate

Cea mai nouă tehnologie WiFi vă permite să vă conectaţi fără fir la Internet şi să transferaţi mai rapid conţinut de dimensiuni mari. Utilizând MIMO (Intrări multiple, Ieşiri multiple), Dell Wireless-N utilizează mai multe antene integrate de tip Hyperband pentru a gestiona fluxuri wireless de date simultane, în timpul transmiterii sau al recepţiei.

 

Imbunătăţirea experienţei digitale

Beneficiaţi de un desktop mai curat datorită software-ului Dell Dock şi păstraţi legătura cu cei cunoscuţi utilizând Dell Video Chat.

 

Dell Dock

Beneficiaţi de un desktop mai curat datorită acestui organizator de aplicaţii. Aplicaţiile software instalate pe computerul dvs. sunt sortate în mod automat în categorii accesibile, astfel încât programele cel mai frecvent utilizate sunt plasate în faţă şi în centru.

 

Cameră şi microfon integrate opţionale

Accesaţi o vastă lume a comunicării cu ajutorul camerei integrate de 1,3 megapixeli şi a microfonului digital. Software-ul pentru efecte speciale poate crea avataruri şi suprapuneri grafice care adaugă personalitate şi farmec comunicaţiilor dvs. video.

 

Dell Video Chat

Păstraţi legătura cu familia şi prietenii prin chat video, înregistraţi şi trimiteţi videoclipuri prin e-mail sau chiar efectuaţi apeluri de la un computer la altul, oriunde în lume. De asemenea, aplicaţia poate accepta apeluri cu patru destinaţii şi, în acest mod, reuniunile de familie virtuale devin realitate.

 

Securitate şi divertisment, toate într-un singur dispozitiv

Software pentru recunoaşterea feţei

Protejaţi-vă în mod automat computerul când vă îndepărtaţi de acesta. Acest software se adaptează schimbărilor chipului dvs., aşa vă puteţi aştepta la timpi de conectare mai scurţi. De asemenea, nu trebuie să reţineţi numeroase parole pentru site-uri Web protejate.

 

Filme oriunde mergeţi

Unitatea optică opţională Blu-ray vă va permite să urmăriţi filme în HD şi să citiţi sau să scrieţi fişiere, muzică şi videoclipuri pe CD-uri, DVD-uri şi discuri Blu-ray.

 

 

 

 

 

Il puteti cumpara de aici !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har noen erfaring med Dell laptoper. Har tenkt til aa enten kjoepe inspiron 86001,6 Pentium M, 1GB RAM, 40 GB 5400 HD, eller inspiron 5160, P4 HT 3,06, 40 gb 5400....Har noen erfaring med overnevnte modeller?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...