Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Sign in to follow this  
Evolution

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Rate this topic

Recommended Posts

STOP 0x0000000A (0xBFD14AAC, 0x000000FF, 0x00000000, 0x8000F67C)

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Address 8000f67c has base at 80001000 - hal.dll

 

În acest mesaj de eroare Stop, fiecare parametru este un număr hexazecimal care face referire la o problemă specifică:

 

* Parametrul 1 - O adresă la care s-a făcut referire în mod incorect.

* Parametrul 2 - Un IRQL care a fost necesar pentru accesarea memoriei.

* Parametrul 3 - Tipul de acces, unde 0 indică o operațiune de citire iar 1 una de scriere.

* Parametrul 4 - Adresa instrucțiunii care a făcut referire la memorie în parametrul

 

Acest mesaj de eroare de tip Stop se produce de obicei în timpul instalării, când a avut loc o încercare în modul kernel de accesare a memoriei paginabile la un nivel prea înalt de solicitare de proces intern (IRQL). De obicei, această eroare se produce când un driver utilizează o adresă de memorie incorectă. Alte cauze posibile pentru această eroare sunt un driver de unitate incompatibil, o problemă generală hardware sau software incompatibil.

 

Când se produce acest mesaj de eroare Stop, încercați mai întâi să rezolvați problema utilizând instrumentul Raportare erori Windows, care se afișează automat când se produce o eroare. Instrumentul de raportare trimite un raport de eroare la Microsoft și vă raportează imediat o remediere sau o soluționare. Dacă nu este disponibilă nicio remediere sau soluționare sau dacă remedierea sau soluționarea raportate de instrument nu rezolvă eroarea, urmați metodele din secțiunea „Depanare complexă”.

 

Dacă primiți un mesaj de eroare „Stop: 0x0000000A" în timpul instalării Windows XP, poate exista o problemă cu componentele hardware instalate pe computer. Mai întâi, asigurați-vă că hardware-ul dvs. este compatibil cu Windows XP urmând linkul din secțiunea „Asigurați-vă că sunt compatibile componentele hardware”. Dacă sunt compatibile componentele hardware, atunci urmați procedurile de depanare a componentelor hardware din secțiunea „Dacă sunt compatibile componentele hardware, căutați alte probleme de hardware”.

 

Dacă primiți un mesaj de eroare „Stop: 0x0000000A" după ce s-a instalat deja Windows XP, atunci este posibil ca mesajele de eroare să fie provocate de componente hardware sau programe software terțe. Mai întâi, încercați metodele din secțiunea „Depanarea programelor software și a componentelor hardware terțe” pentru a depana alte componente. Se recomandă să aveți la dispoziție documentația de asistență pentru orice program software sau componentă hardware pe care le-ați adăugat recent. Dacă aceste metode nu rezolvă problema, încercați metodele din secțiunea „Restabilire Windows”.

irql.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×