Jump to content

m@dd forum

Take a moment to join us, we are waiting for you.

Evolution

Laptop Dell Studio Xps 16

Rate this topic

Recommended Posts

Dell Studio XPS 16

 

Îmbinând puterea cu eleganţa, Dell Studio XPSTM 16 asigură experienţa multimedia supremă pentru laptop, oferind performanţă şi design extraordinare.

 

NOU! Acum cu procesoare Intel® CoreTM i5 până la procesoare Intel® CoreTM i7 Quad-Core opţionale.

Suport pentru înaltă definiţie completă 1080p şi placă grafică ATI de calitate superioară.

Bucuraţi-vă de accentele opţionale de piele naturală şi de tastatura iluminată.

Daţi strălucire experienţei vizuale cu afişajul LED de 40 cm (15,6") sau cu cel opţional RGBLED de 41 cm (16"), perfect integrate.

 

O combinaţie superioară

 

Cu aspect şi performanţă uimitoare, NOUL Dell Studio XPSTM 16 este conceput pentru a vă oferi un laptop multimedia care va atrage cu siguranţă multe priviri. De la accentele opţionale de piele naturală la designul coerent, veţi fi înconjurat de eleganţă. Iar afişajul pe ecran ultra lat LED de 40 cm (15,6") sau RGBLED de 41 cm (16") face ca filmele, clipurile video şi fotografiile dvs. să prindă viaţă în culori şi detalii strălucitoare.

 

Accentuaţi-vă gusturile rafinate

 

Laptopul Dell Studio XPS 16 este conceput cu o grijă desăvârşită pentru detalii şi o sofisticare subtilă.

 

Pachetul premium

Contururile netede ale finisajului foarte lucios negru obsidian, alb arctic sau roşu Merlot, accentele opţionale de piele naturală şi de aluminiu şi carcasa opţională din aliaj de magneziu dovedesc că, prin fiecare detaliu premium, Dell Studio XPS 16 vă dă sentimentul că utilizaţi un produs cu adevărat special.

 

Pur şi simplu luminescent

Dell Studio XPS 16 pune în lumină funcţiile importante. Tastatura sa cu lumină de fundal şi butoanele sensibile la atingere sunt uşor de utilizat, fie zi, fie noapte. Ţineţi sub observaţie nivelul acumulatorului, verificând culoarea indicatorului de pe balama. În plus, butoanele multimedia capacitive strălucesc cu o lumină albă când sunt activate.

 

Performanţă de înaltă definiţie extraordinară

 

Simţurile dvs. prind viaţă cu Dell Studio XPS 16. Vedeţi detaliile intense ale filmelor, ale clipurilor video şi ale imaginilor de înaltă definiţie, în timp ce ascultaţi sunetul de calitate cinematografică.

 

Vizualizare îmbunătăţită

Dell Studio XPS 16 asigură experienţa multimedia supremă cu un afişaj opţional pe ecran lat de înaltă definiţie completă de 1080p şi cu un player Blu-ray DiscTM opţional. De asemenea, are un timp de răspuns rapid, de 8 ms, pentru o rezoluţie clară şi detaliată în timpul clipurilor video şi al jocurilor cu succesiuni rapide de cadre. Afişajul RGBLED opţional oferă o gamă cromatică de 100 % pentru culori mai reale, mai vii.

 

Grafică impresionantă

Cu placa sa grafică ATI de înaltă performanţă, de 1 GO, Dell Studio XPS 16 oferă divertisment real. Iar aplicaţiile cu cerinţe grafice intense rulează perfect. Aşa că puteţi să creaţi cu uşurinţă conţinut digital — sau doar să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de el — cu un realism incredibil.

 

Sunet de calitate cinematografică

Pentru o calitate extraordinară a sunetului, Dell Studio XPS 16 este dotat cu boxe premium cu subwoofer integrat şi ieşiri 5.1 Dolby® Digital.

 

Distracţie fără sfârşit

 

Dell Studio XPS 16 vă oferă experienţe multimedia de calitate superioară într-un pachet subţire şi uşor.

 

Putere în mişcare

Cu o greutate de bază de 6,3 lb. (2,87 kg), Dell Studio XPS 16 face ca divertismentul să vă fie la îndemână, practic de oriunde. Rămâneţi conectat, practic oriunde, cu WiFi, Bluetooth® opţional, gigabit Ethernet sau cu o conexiune mobilă de banda largă1.

 

Comunicare faţă în faţă

Dell Studio XPS 16 oferă o cameră Web integrată şi microfoane duale matriceale, astfel încât vă va fi uşor să ţineţi legătura cu prietenii şi să interacţionaţi cu comunitatea online.

 

Protecţie personală

Software-ul de securitate pentru recunoaştere facială vă permite să vă conectaţi la propriul laptop cu o simplă scanare a feţei. Acesta poate bloca automat laptopul când vă îndepărtaţi şi îl poate debloca atunci când reveniţi.

 

Performanţa de care aveţi nevoie. Atunci când aveţi nevoie.

 

Dell Studio XPS 16 asigură experienţa multimedia supremă cu un afişaj opţional pe ecran lat de înaltă definiţie completă de 1080p şi cu un player Blu-ray DiscTM opţional. De asemenea, are un timp de răspuns rapid, de 8 ms, pentru o rezoluţie clară şi detaliată în timpul clipurilor video şi al jocurilor cu succesiuni rapide de cadre. Afişajul RGBLED opţional oferă o gamă cromatică de 100 % pentru culori mai reale, mai vii. În comparaţie cu generaţia anterioară de procesoare CoreTM 2 Duo, performanţa seriei Intel® CoreTM i7 Quad-Core a crescut până la 137 %2.

 

Al dvs. are performanţe turbo

Beneficiaţi de viteză suplimentară, la cerere. Dispune de capacităţi de multitasking inteligent cu ajutorul tehnologiei Intel® Hyperthreading ce vă permite să faceţi două activităţi în acelaşi timp. În plus, tehnologia Intel® Turbo Boost accelerează în mod automat procesorul atunci când PC-ul are nevoie de performanţă suplimentară.

 

Al dvs. este cel mai bun.

Accelerează totul. Eliberaţi-vă întreg potenţialul cu performanţa inteligentă supremă a unui PC Dell dotat cu procesorul Intel® CoreTM i7. Experimentaţi cele mai rapide procesoare mobile de pe planetă cu procesoarele Intel® CoreTM i7 Quad-Core.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...