Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us, we are waiting for you.

ioanab

Concurs Review Editia A 4-A

Recommended Posts

1. Cine poate participa?
Doar clientii inregistrati pe site-ul nostru : .pcmadd.com
2. Ce trebuie sa faca?Posted Image
Trebuie sa se inregistreze pe site-ul .pcmadd.com si sa posteze review-uri la minimum 10 produse diferite de pe site. Participarea la tragerea la sorti se face doar daca utilizatorul are minimum 10 review-uri aprobate de catre administratorii site-ului.
3. Ce trebuie sa contina un review?
Review-urile trebuie sa fie de minimum 50 cuvinte si trebuie sa exprime parerea personala argumentata a utilizatorului despre produs.
4. Cum se va face extragerea?
Pentru tragerea la sorti organizatorul (pcmadd.com) va intocmi o lista a utilizatorilor numerotate individual cu incepere de la 1 (unu). Extragerea va fi facuta prin generarea unui numar aleatoriu intre 1 si numarul de participanti la extragere cu ajutorul site-ului ://.random.org/
 
. Castigatorul va fi acel utilizator caruia ii corespunde numarul din lista cu numarul generat de random.org Fiecare participant poate castiga un singur premiu.
5. Premiile:
    [*]
[*]1x Premiul I: Boxe Dell 5.1 WL6000
[*]2x Premium II: Mouse Dell WM 413 Wireless
[*]3x Premium III: BOXE DELL PS511 Laptop
[*]5x Premii Speciale FaceBook: Stick 16 GB  USB 2.0

6. Livrarea premiilor
Posted Image
Pentru utilizatorii din localitatile in care Madd Electronics Group are sedii, premiile vor fi ridicate personal in baza actului de identitate. Pentru utilizatorii din alte localitati livrarea se va face cu TCE.
7. Premiul Special Facebook
Tragerea la sorti pentru cele 30 de premii speciale de Facebook se va face din lista celor care au dat like si share paginii de concurs MaddReview si Share la poza de concurs urmand procedura descrisa la punctul 4.
zp8497586rq
zp8497586rq
  • Upvote 12

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×