Sari la conținut

 •  

Laptop Dell Inspiron 1750


 • Te rog autentifică-te pentru a răspunde
&nsbp;

#1 sly

sly

  Mentor

 • Members
 • PunctPunctPunctPunct
 • 203 posturi
 • Gender:Male

Postat 07 iunie 2010 - 02:30

O perspectivă proaspătă

O singură privire la afişajul cu ecran lat cu LED, de 44 cm (17,3") şi de înaltă definiţie al Inspiron 17 şi vă va fi greu să vă daţi seama unde se termină ecranul şi unde începe realitatea. De la afişaj la caracteristicile de divertisment, Inspiron 17 încorporează performanţa unui desktop într-un design curat, portabil. Adăugaţi o nuanţă de stil personal din gama de şapte culori vibrante. Portabilitatea cu ecran mare nu a fost niciodată atât de distractivă.

Portabilitate cu ecran mare
Nu lăsaţi ecranul să vă păcăleasc㠗 Inspiron 17 nu este un desktop. Aşa că bucuraţi-vă de caracteristicile sale mobile, precum păstrarea conexiunii chiar şi când vă mutaţi dintr-o cameră în alta.

Conectat în permanenţă
Beneficiaţi de o conectivitate wireless excelentă cu opţiunile wireless 802.11g standard şi BluetoothŽ opţional, precum şi cu 802.11n opţional pentru a utiliza toate capacităţile WiFi.
Stocare
Profitaţi de o gamă largă de opţiuni de hard disk de mare capacitate cu până la 500 GB1 pentru a stoca fişierele personale, muzica, fotografiile sau clipurile video în format digital. În plus, bucuraţi-vă de un timp de acces rapid de până la 5.400 rpm.
Putere portabilă
Cu opţiuni de până la IntelŽ CoreŽ 2 Duo disponibile, nevoile dvs. sunt satisfăcute — chiar şi în cazul aplicaţiilor cu execuţie simultană. Iar atunci când este combinat cu bateria opţională cu 9 celule, disponibilă în curând, nu prea mai este nevoie să căutaţi o priză când sunteţi plecat.

Design curat

Marginile rotunjite ale Inspiron 17 şi liniile simple liniştesc ochii. Disponibil cu şapte culori vibrante din care să puteţi alege la exterior şi un suport argintiu pentru mâini, modern, la interior, va reflecta personalitatea dvs.

Divertisment portabil

Beneficiaţi de o imagine mai largă a materialelor multimedia cu Inspiron 17 şi caracteristicile şi opţiunile sale de divertisment.

Afişaj
Inspiron 17 este echipat cu un afişaj LED cu ecran lat de 44 cm (17,3") cu un raport de aspect de 16:9. Aşa că beneficiaţi de performanţa ecranului mare al unui desktop fără a vă compromite libertatea de mişcare. Adăugaţi unitatea Blu-ray DiscTM opţională şi bucuraţi-vă de un cinema de înaltă definiţie portabil foarte la îndemână.
Grafică
Cu toate caracteristicile recente, placa grafică ATI Mobility Radeon duce experienţa de înaltă definiţie a Inspiron 17 la un nou nivel. Iar cu memoria grafică dedicată de 256 MB1, nu veţi întâmpina nicio problemă.
Încărcare inteligentă
Capturaţi viaţa aşa cum o trăiţi — apoi utilizaţi cititorul de carduri media 7:1 pentru a o împărtăşi cu lumea. Cititorul de carduri media poate citi până la 7 carduri media digitale diferite.

Il puteti cumpara de aici !
 • 0
Madd Electronics Group

"We love IT !"

ωωω.pcmad.com

#2 Guest_diatiefechent_*

Guest_diatiefechent_*
 • Guests

Postat 11 noiembrie 2010 - 10:08

nu sunt chiar atat de curios sa vad mesajul dar clar da si un bluescreen vizibil cateodata o fractiune de secunda. nu am instalat so pentru ca nu am "scula" externa inca. de update uri ziceam ca poate o fi din ce a zis amiable "Eua m postat aici un avertisment legat de update Daca instalati Update for Windows Activation Technologies: KB971033 patiti ca hassel" _________________ ######://######.ps2netdrivers.net/manual/danby.shcc6026/
 • 0

#3 Guest_raduzo_*

Guest_raduzo_*
 • Guests

Postat 13 martie 2013 - 10:49

laptopuri second hand o solutie buna si ieftina!


 • 0
0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi