doralina 0 Report post Posted August 20, 2005 De cateva luni am o mare problema. Placa de retea a calculatorului se arde la cateva zile ,chiar daca pc-ul este scos din priza. Nimeni nu poate sa-mi explice fenomenul ,iar eu chiar nu stiu ce sa mai fac. Ma poate ajuta cineva ???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DreamWave 0 Report post Posted August 23, 2005 Verifica daca standardul/versiunea PCI a placii tale de retea este compatibila cu versiunea placii de baza a sistemului. Poti consulta documentatiile celor doua pentru a afla raspunsurile. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tibi_the_serviceman 0 Report post Posted August 30, 2005 vezi ca PCul tau sa fie impamantat (legat la o priza cu impamantare). Si vezi ca cablul UTP prin care primesti reteaua sa fie impamantat. Problema ta vine din electricitatea statica din aer adunata de cablul de retea utp, electricitate care iti distruge placa de retea chiar daca calculatorul e scos din priza. deci: cablul prin care primesti reteaua sa nu fie lunga, switchul din care primesti reteaua sa fie impamantat. Cam astea sunt metodele de evitare a distrugerii placii de retea. Spor la IMPAMANTARE!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites